Connect with us

Vist a les xarxes

Consternació a Santanyí per la sobtada mort d’un agent de la Policia Local

Consternació a Santanyí per la sobtada mort d'un agent de la Policia Local

Allau de mostres de condol a través de les xarxes socials per la defunció de Cosme Salvà

“El municipi de Santanyí perd una de les persones més compromeses amb la seva feina”. Amb aquestes paraules la batlessa de Santanyí, Maria Pons, es feia ressò a última hora d‘avui capvespre de la mort de Cosme Salvà, agent de la Policia Local del municipi.

Nascut a Ses Salines, fa 55 anys, va desenvolupar el seu servei de Policia Local al municipi de Santanyí des de l‘any 1996. Especialment al poble de Santanyí, d‘on aquests darrers anys era el Policia de barri al torn matinal. Estimat especialment pels nins i nines del poble, ja que en Cosme feia classes d‘Educació viària a les escoles del municipi. Sempre atent i disposat a donar una mà on fes falta, segons destaca una nota del cos policial en les xarxes socials.

La batlessa definia a Cosme Salva com “una figura ben coneguda i inconfundible dels nostres carrers, amb les botes i la moto… no tinc paraules per expressar la tristor que sent en aquests moments, i vull enviar tot l‘amor i la força possible a la seva mare, els seus fills, Joan i Maria, als seus germans i als seus amics (…) centenars de nins i nines dels nostres pobles han après a circular gràcies als seus tallers d‘educació viària i tots se’l quedaven mirant quan el veien passar. És un dia ben trist. Sempre estaràs present en el meu pensament i en el de la Policia Local de Santanyí. Descansa en Pau, Cosme”.

Són tendència