Connect with us

Comunitat

El Govern congela els sous dels empleats públics de cara al 2021

El Govern congela els sous dels empleats públics de cara al 2021

La consellera d’Hisenda, Rosario Sánchez, ha justificat la mesura davant “la necessitat de reforçar els serveis essencials”

La consellera d’Hisenda, Rosario Sánchez, ha justificat aquest dilluns la congelació del sou dels empleats públics en 2021 en la necessitat de donar prioritat a altres necessitats com la contractació de nous treballadors per a reforçar els serveis essencials.

“És un esforç públic extraordinari per a tots”, ha assegurat Sánchez en la roda de premsa posterior al Consell de Govern que ha aprovat l’avantprojecte de llei de pressupostos generals de la comunitat del 2021.

“Tant els càrrecs públics com els funcionaris no estem en la prioritat”, ha sostingut la consellera d’Hisenda en resposta a les crítiques dels sindicats.

Respecte a les diferències amb els treballadors l’Administració de l’Estat, per als qui el govern espanyol ha aprovat un augment salarial del 0,9%, Sánchez ha assegurat que a Balears es van pujar els sous públics durant la passada legislatura per sobre del que es va aplicar per als funcionaris estatals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència