Connect with us

Actualitat

Manacor suspèn activitats culturals, limita el mercat i condiciona la presència de públic en l’esport

Manacor suspèn totes les activitats culturals, limita la venda en el mercat setmanal i condiciona la presència de públic en l'esport

Mitjançant un Ban que ha subscrit aquest divendres el batle, Miquel Oliver, s’anuncien noves restriccions a les ja existents amb el tancament perimetral de la ciutat

Mitjançant un Ban municipal que ha subscrit aquest divendres el batle, Miquel Oliver, l’Ajuntament de Manacor ha decidit incrementar encara més les restriccions ja existents amb l’entrada en vigor dijous passat del tancament perimetral de la ciutat.

El Consistori justifica la decisió davant la necessitat d’establir mesures que facilitin el compliment del ‘confinament urbà’ i que “garanteixin la salut de tota l’àrea perimetral afectada”, diu el text del decret municipal. Amb la nova mesura queden suspeses des d’avui totes les activitats culturals en la ciutat, limita la presència de venedors en el mercat setmanal dels dilluns i condiciona també la presència de públic en les distintes pràctiques esportives previstes.

BAN MUNICIPAL

Que arran de la publicació del Decret 11/2020, de 28 d’octubre, pel qual s’adopten mesures temporals i excepcionals per raó de salut pública per a la contenció de la COVID-19 al nucli urbà principal del municipi de Manacor, l’Ajuntament de Manacor decideix que és necessari establir mesures que facilitin el compliment d’aquesta normativa i garanteixin la salut de tota l’àrea perimetral afectada pel confinament.

D’acord amb això, a partir d’avui i mentre sigui vigent l’esmentat decret, es prenen les següents mesures amb l’objectiu de mitigar la transmissió de la COVID-19 entre la població de la ciutat de Manacor:

– Tots els actes culturals promoguts per l’Ajuntament de Manacor (Teatre i Auditori de Manacor, Conservatori Municipal de Música i el cicle de concerts Manacor amb la Música) queden suspesos, amb la intenció de poder ser reprogramats.

– Les activitats de l’Espai 0-3 queden suspeses.

– Es prohibeix la instal·lació de parades al mercat dels dilluns a excepció d’aquelles parades d’alimentació i plantes.

– Es prohibeixen les activitats de ‘trick or treat’ associades a la festivitat de la Nit de les Ànimes o de Tots Sants, per evitar que els infants vagin de casa en casa demanant dolços i llepolies.

– A les competicions esportives que tenguin lloc dins el nucli de Manacor, només hi podrà assistir públic que resideixi dins el perímetre afectat pel Decret 11/2020, de 28 d’octubre.

El batle;
Miquel Oliver

Són tendència