Connect with us

Vist a les xarxes

Catalunya decreta un confinament perimetral de tot el territori

Catalunya decreta un confinament perimetral de tot el territori

A partir d’aquest divendres queden suspeses totes les activitats culturals, esportives i extraescolars

El Govern de la Generalitat ha decretat el confinament perimetral de tot Catalunya i també un confinament perimetral per municipis durant els caps de setmana. A més, se suspenen les activitats no essencials, com les esportives, culturals i extraescolars.
Aquest dijous s’han aprovat les noves mesures de contenció del coronavirus, que entren en vigor aquest mateix divendres a partir de les sis del matí i s’allargaran almenys durant 15 dies.

El paquet de mesures sanitàries aprovades preveu, entre altres restriccions, el tancament de centres comercials i comerços de més de 800 metres quadrats, la reducció de l’aforament al 30% en tots els establiments comercials, la suspensió de totes les arts escèniques i musicals, inclosos teatres, concerts i cinemes, també queden suspeses les activitats de lleure infantil i juvenil, esport escolar i activitats extraescolars, així com les competicions esportives no professionals.

Els bars i els restaurants es mantenen tancats, excepte el servei per endur-se’n. També tanquen els parcs i fires d’atraccions i es recomana el teletreball.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com