Connect with us

Vist a les xarxes

L’àudio de WhatsApp que s’ha viralitzat aquest dijous a Manacor

L’home en qüestió no s’identifica, però deixa entreveure que es tracta del propietari d’algun bar o restaurant de la ciutat

L’home en qüestió no s’identifica, però deixa entreveure que es tracta del propietari d’algun bar o restaurant de Manacor. A través d’un àudio, la seva queixa està circulant des de fa unes hores de mòbil a mòbil entre els usuaris de la ciutat.

El missatge fa referència al seu desacord amb la visita que hauria rebut en el seu negoci aquest mateix dijous, primer dia de l’entrada en vigor del tancament perimetral del nucli urbà de Manacor, per part d’unes inspectores de Sanitat. Considera que es tracta d’una mesura de pressió del tot innecessària i que “no ens mereixem cap de nosaltres després de tot el que està succeint”. Defensa que les actuals circumstàncies obliguen a “haver de fer els ulls una mica grossos”, respectant les mesures sanitàries imposades, però des del sentit comú.

També lamenta que les inspectores hagin acabat la seva visita al local en qüestió prenent fotografies del lloc i principalment de les distàncies entre les taules, segons la seva versió dels fets. “Avui no era el dia”, diu.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com