Connect with us

Oci i Cultura

Una emprenedora manacorina crea el primer canal col·laboratiu sobre màrqueting de Twitch

Una emprenedora manacorina crea el primer canal col·laboratiu sobre màrqueting de Twitch

Marta Serrano és una de les fundadores de “Locas por el Marketing”

Neix el primer canal de Twitch col·laboratiu especialitzat en màrqueting anomenat “Locas por el Marketing” i format per quatre expertes en màrqueting i comunicació digital. Gouiri de Mary Pymes, Marta de coMsentido, Yolanda de Comunicación para la venta i Sonia de Social Media Sou són les impulsores d’aquest primer canal col·laboratiu a la xarxa social Twitch on cada dia es parla de màrqueting i de xarxes socials.

Twitch és la plataforma de “live streaming” (en directe) amb major nombre de usuaris i, encara que al seu origen es va especialitzar en la retransmissió de partides de videojocs, cada vegada ofereix més diversitat de continguts. Per això, aquestes quatre emprenedores van decidir llançar-se a crear el canal “Locas por el Marketing”, un lloc on els amants del màrqueting però també per tots aquells que desitgin saber més de aquesta professió, cada vegada més vist.

De dilluns a dijous, una de les fundadores de “Locas por el Marketing” fa un directe per a tractar sobre temes interessants relacionats amb la gestió de xarxes, el “branding” i la publicitat, entre d’altres. Els divendres compareixen les quatre a l’hora per a realitzar un resum de la setmana, debatre en directe sobre algun tema i respondre les preguntes que plantegen els seus seguidors.

Marta Serrano, nascuda a Manacor, va llançar la seva agència de màrqueting “coMsentido” l’any 2019 és una de les fundadores d’aquest primer canal col·laboratiu. Pots veure els seus directes els dimarts a les 14:30h on parla de màrqueting digital, pàgines web, newsletter… Juntament amb les seves companyes, formen una ampli ventall de continguts, emitint de dilluns a divendres i en diferents horaris per a arribar al màxim públic possible.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència