Connect with us

Actualitat

La Policia estableix controls aleatoris en els diferents punts d’accés a Manacor

La Policia estableix controls aleatoris en els diferents punts d'accés a Manacor

El primer dia del tancament perimetral del nucli urbà de la ciutat es duu a terme sense incidents

Des de les 00.00 hores d’aquest dijous els diferents accessos a la ciutat de Manacor estan sent controlats de manera aleatòria pels diferents controls policials que s’han establert després de decretar-se el tancament perimetral del casc urbà per la crisi sanitària.

Agents de la Policia Local i Nacional són els encarregats de demanar als vehicles que volen accedir al nucli urbà: a on es dirigeix?, al mateix temps que també requereixen la documentació i se’ls recorda que no poden estacionar dins de la ciutat. Entre els vehicles que han estat sotmesos al control policial es trobaven turistes que s’havien desplaçat fins a la capital del Llevant amb el propòsit de visitar les Covess del Drach.

Els accessos a Manacor des de Palma, Felanitx, Cales de Mallorca, Porto Cristo i Sant Llorenç compten amb controls policials. Un helicòpter de la Policia Nacional també ha sobrevolat bona part del matí el nucli urbà.

Els accessos a Manacor des de Palma, Felanitx, Cales de Mallorca, Porto Cristo i Sant Llorenç compten amb controls policials.

El primer dia, després d’haver-se decretat el tancament perimetral de la ciutat, s’està desenvolupant sense incidents.

Pel centre urbà de Manacor, la gent i els cotxes han pogut desplaçar-se com qualsevol dia. Els interiors dels bars completament tancats, les terrasses a mitjana entrada i els comerços i grans superfícies al 50% de l’aforament.

Les sortides de la ciutat també estan sent controlades pels agents.

Els interiors dels bars completament tancats, les terrasses a mitjana entrada i els comerços i grans superfícies al 50% de l’aforament

Són tendència