Connect with us

Vist a les xarxes

Alemanya ho tanca tot

Alemanya ho tanca tot

A partir del pròxim dilluns 2 de novembre es tancaran bars, cafeteries, restaurants, teatres, sales de concerts, cinemes i gimnasos

Davant l’increment dels casos de contagis, la canceller alemanya Angela Merkel i els presidents dels 16 estats federats, reunits aquest dimecres per videoconferència, han acordat un tancament parcial de la vida pública durant tot el mes de novembre. És un tancament menys dràstic que el de la passada primavera, però una altra vegada d’abast federal, ha dit el govern alemany.

“Són mesures dures i són per a tot el país; ens trobam en una fase de creixement exponencial de les infeccions, i hem d’actuar per a evitar una greu emergència sanitària nacional”, ha declarat la canceller Merkel en roda de premsa després de la reunió.

Així, a partir del pròxim dilluns 2 de novembre es tancaran bars, cafeteries i restaurants. Tancaran també teatres, sales de concerts, cinemes i gimnasos. Com es va fer durant la primera onada de la pandèmia, els restaurants podran només vendre menjar per ensur-se’n, que els clients hauran de recollir a la porta.

Els hotels no podran acceptar pernoctacions turístiques, només aquelles estrictament necessàries per feina o causa greu. Objectiu: evitar desplaçaments dins d’Alemanya. Les autoritats demanen a les empreses que, en la mesura que sigui possible, s’organitzin perquè els seus empleats facin teletreball.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència