Connect with us

Vist a les xarxes

Polseguera social per la massiva assistència de polítics en una festa celebrada pel mitjà de Pedro J.

Polseguera social i política per la massiva assistència de polítics en una festa celebrada pel mitjà de Pedro J.

La gran majoria sense mascareta i en ple toc de queda

El govern espanyol entona el mea culpa i demana disculpes per l’assistència de diversos ministres a la festa del diari El Español, que es va fer dilluns a la nit a Madrid amb desenes de polítics. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assumit aquest dimecres que va ser un error.

Illa era a la festa amb tres ministres més (la titular de Defensa, Margarita Robles, de Justícia, Juan Carlos Campo, i de Cultura, José Manuel Uribes) i reconeix que el que va passar és inadmissible.

La festa, celebrada el passat dilluns a la nit, va reunir càrrecs de tots els partits menys Vox i Podemos. La gala era un sopar on la gran majoria anaven sense mascareta mentre seien a la taula. El mitjà ha assegurat que l’acte es va celebrar “amb mascaretes i distància de seguretat”, però a les imatges que s’han divulgat per les xarxes socials en les últimes hores es pot observar com alguns dels polítics i empresaris es van llevar la mascareta.

Molts internautes han criticat la convocatòria i han acusat els polítics que van assistir a la trobada “d’autèntics irresponsables”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència