Javier Arranz: "La situació és crítica ara mateix"
Connect with us

Comunitat

Javier Arranz: “La situació és crítica ara mateix”

Javier Arranz: "La situació és crítica ara mateix"

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de Balears, recomana ser molt estrictes “per no parlar de coses més sèries d’aquí a dues setmanes”

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses Balears, Javier Arranz, ha descrit aquest dimecres un panorama poc encoratjador respecte a la situació epidemiològica que es pot viure en el conjunt de les Illes en les pròximes dues setmanes. Aquest dimecres ha declarat que l’evolució de casos de contagi a Balears està a l’alça i que “la situació ara mateix es critica”.

També ha reconegut que ara mateix es desconeix “quan arribarem al pic”. Ha insistit a recomanar que cal mantenir les mesures a les terrasses i a les reunions socials, i que “és necessari ser molt estrictes per no parlar de coses més sèries d’aquí a dues setmanes“.

La Conselleria de Salut ha informat aquest dimecres de la defunció de dos usuaris de residències, amb 178 morts des de l’inici de la pandèmia, així com de 245 nous casos positius de contagi en les últimes 24 hores, la xifra més alta des de mitjan setembre.

Balears ha registrat en les últimes hores la xifra més alta de contagis des de mitjan setembre

Són tendència