Connect with us
L'Hospital de Manacor, en una setmana, redueix a la meitat el nombre de pacients ingressats per contagis L'Hospital de Manacor, en una setmana, redueix a la meitat el nombre de pacients ingressats per contagis

Actualitat

La majoria dels pacients ingressats a l’Hospital per casos de contagi són veïnats de Manacor

17 afectats romanen en planta i 4 en l’UCI

Els comentaris i la rumorologia s’ha disparat en aquestes últimes hores després de conèixer-se l’increment de casos diagnosticats per la Covid-19 a l’Hospital de Manacor i les mesures restrictives anunciades per la Conselleria de Sanitat, després d’anunciar el tancament perimetral del nucli urbà de la capital del Llevant.

Segons les xifres anunciades aquest dimecres pel departament de comunicació del centre hospitalari, en data d’avui, hi ha 17 persones ingressades en planta per casos de contagi (una menys que ahir) i 4 casos en l’UCI (una més que aquest dimarts).

Algunes fonts apuntaven a la possibilitat que la majoria dels casos hospitalitzats corresponien a casos positius que s’haurien diagnosticat fora de Manacor, és a dir en els diferents municipis de la Comarca. Segons ha pogut saber defrancdigital.com, de les 21 persones hospitalitzades en data d’avui, la seva gran majoria són residents de Manacor.

Són tendència