Connect with us

Vist a les xarxes

La reacció de les xarxes a la dimissió del president del Barça i el massiu tancament de bars

La reacció de les xarxes a la dimissió del president del Barça i el massiu tancament de bars

L’enginy dels internautes a l’hora de referir-se a fets relacionats amb l’actualitat

La dimissió del fins ara president del FC Barcelona, Josep María Bartomeu, va ser un dels temes més tractats en els àmbits futbolístics o com no podia ser d’una altra manera en les xarxes socials.

La notícia es va conèixer el mateix dia en què la Conselleria de Sanitat i el mateix Ajuntament de Manacor van anunciar el tancament perimetral del nucli urbà de Manacor a partir d’aquesta mitjanit i durant un període de 15 dies.

La mesura ha donat peu en aquestes últimes hores a tota mena de reaccions i comentaris en les xarxes socials per part dels veïnats afectats. Entre les mesures proposades, cal recordar que queda propi l’accés a l’interior dels bars. Els clients únicament podran ser atesos a les terrasses i amb un aforament màxim permès del 50%. Les conseqüències que aquestes mesures puguin suposar per als negocis de la ciutat és una de les principals preocupacions que poden llegir-se en diversos fòrums.

El sector de la restauració contínua sent un dels gremis més afectats cada vegada que s’anuncien mesures restrictives per a combatre la pandèmia. Són molts els bars, que en termes generals, s’han vist abocats al tancament dels negocis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència