Connect with us

Vist a les xarxes

La reacció de les xarxes a la dimissió del president del Barça i el massiu tancament de bars

La reacció de les xarxes a la dimissió del president del Barça i el massiu tancament de bars

L’enginy dels internautes a l’hora de referir-se a fets relacionats amb l’actualitat

La dimissió del fins ara president del FC Barcelona, Josep María Bartomeu, va ser un dels temes més tractats en els àmbits futbolístics o com no podia ser d’una altra manera en les xarxes socials.

La notícia es va conèixer el mateix dia en què la Conselleria de Sanitat i el mateix Ajuntament de Manacor van anunciar el tancament perimetral del nucli urbà de Manacor a partir d’aquesta mitjanit i durant un període de 15 dies.

La mesura ha donat peu en aquestes últimes hores a tota mena de reaccions i comentaris en les xarxes socials per part dels veïnats afectats. Entre les mesures proposades, cal recordar que queda propi l’accés a l’interior dels bars. Els clients únicament podran ser atesos a les terrasses i amb un aforament màxim permès del 50%. Les conseqüències que aquestes mesures puguin suposar per als negocis de la ciutat és una de les principals preocupacions que poden llegir-se en diversos fòrums.

El sector de la restauració contínua sent un dels gremis més afectats cada vegada que s’anuncien mesures restrictives per a combatre la pandèmia. Són molts els bars, que en termes generals, s’han vist abocats al tancament dels negocis.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com