Connect with us
#Manacor és tendència a Twitter #Manacor és tendència a Twitter

Vist a les xarxes

#Manacor és tendència a Twitter

La mesura sanitària ha coincidit amb el dia en que el programa televisiu ‘La Resistencia’ de #0 ha anunciat la visita aquesta nit del tenista Rafel Nadal

L’anunci fet públic aquest dimarts sobre el tancament perimetral de Manacor per part de la Conselleria de Sanitat i l’Ajuntament de Manacor davant la forta incidència de la Covid-19 està sent un dels assumptes més comentats a Twitter. El hastag #Manacor ha figurat durant uns minuts com un dels sis temes amb més esments en el conjunt de l’Estat en la xarxa social.

Poden llegir-se comentaris per a tots els gustos. La mesura sanitària ha coincidit amb el dia en que el programa televisiu ‘La Resistencia’, que emet de dilluns a dijous el canal #0, de la plataforma de pagament Movistar, ha anunciat la visita aquesta nit del tenista Rafel Nadal.

Destaca un comentari, de l’usuari @MounirElMekkiou, on pot llegir-se: “Manacor confinada i el nostre batle fent entrevistes per la tele…”, en al·lusió al tenista manacorí.

La mesura sanitària ha coincidit amb el dia en que el programa televisiu ‘La Resistencia’, que emet de dilluns a dijous el canal #0, de la plataforma de pagament Movistar, ha anunciat la visita aquesta nit del tenista Rafel Nadal.

“Manacor confinada i el nostre batle fent entrevistes per la tele…”

Són tendència