Connect with us

Actualitat

Sanitat decreta el tancament perimetral de tot el nucli urbà de Manacor

La mesura entrarà en vigor a partir d’aquest dijous a la mitjanit

Sanitat ha anunciat aquest dimarts el confinament perimetral del nucli urbà de Manacor, cribratge a gent d’entre 25-45 anys i un pla d’acció comunitària a partir d’aquest dimecres a les 00.00 hores i durant 15 dies prorrogables. El municipi té la incidència més alta de tot Balears: 458,8 per cada 100.000 habitants, i la taxa de positivitat és del 14,3%.

La mesura també ha estat comunicada en una compareixença telemàtica oferida pel batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat dels seus socis de govern, Núria Hinojosa i Carles Grimalt. Segons ha declarat Oliver, “ara vénen uns dies que toca fer bonda”.

El decret consisteix en la restricció de moviment dins el nucli urbà, l’aforament al 50% de tots els establiments i la limitació de tancament a les 22 hores. Així mateix, es tancaran els espais interiors de restaurants. Es permetrà la visita al cementiri, seguint els criteris sanitaris establerts, el dia de Tots Sants.

El decret consisteix en la restricció de moviment dins el nucli urbà, l’aforament al 50% de tots els establiments i la limitació de tancament a les 22 hores

Sanitat decreta el tancament perimetral de tot el nucli urbà de Manacor

La mesura ha estat comunicada en una compareixença telemàtica oferida pel batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat dels seus socis de govern, Núria Hinojosa i Carles Grimalt. Segons ha declarat Oliver, “ara vénen uns dies que toca fer bonda”.

Són tendència