Connect with us

Comunitat

Restauració demana al Govern que fixi el toc de queda a partir de mitjanit

Lamenten que l’Executiu hagi tornat a prendre “mesures unilaterals, sense mediació dels sectors productius”

Restauració CAEB i PIMEM Restauració han reclamat aquest dilluns fixar el tancament dels locals a mitjanit en comptes de les 23.00 hores com estableix el toc de queda que va entrar en vigor aquest diumenge.

“Per enèsima vegada consecutiva”, el Govern de les Illes Balears torna a prendre mesures unilaterals, sense consens i sense mediació dels sectors productius”, han apuntat les dues patronals mitjançant un comunicat.

El sector de la restauració ha assegurat que les restriccions establertes pel Govern “no fan més que promoure festes privades més enllà de les 23.00 hores, amb el conseqüent increment de la ingesta d’alcohol entre la joventut en llocs no regulats”.

“Amb aquestes mesures criminalitzadores per al sector no estan solucionant el problema si no que l’estan amagant”, segons aquestes dues patronals.

També han reclamat un augment de la presència policial als carrers a partir de les 23.00 hores i fins a les 06.00 hores ja els establiments estan sofrint actes de vandalisme i robatoris.

També denuncien que els establiments del sector estan sofrint actes de vandalisme i robatoris

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència