Connect with us

Comunitat

Balears decreta el toc de queda a partir d’aquesta nit

Balears decreta el toc de queda a partir d'aquesta nit

La mesura restringeix la mobilitat nocturna de les 23 a les 6 hores

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat que les Illes Balears s’acolliran a l’estat d’alarma que restringeix la mobilitat nocturna des de les 23 a les 6 hores per reduir la incidència acumulada dels contagis provocats per la Covid-19. Així ho ha explicat en roda de premsa, després que el Consell de Ministres hagi declarat aquest diumenge el nou estat d’alarma amb restriccions específiques que inclouen la de la mobilitat durant la nit. La decisió s’ha pres també després de reunir-se durant aquest matí amb el comitè per al seguiment de la pandèmia de la Covid-19 i amb els consells insulars, la FELIB i l’Ajuntament de Palma.

La mesura entrarà en vigor des d’avui diumenge i tindrà una durada de 15 dies, quan s’avaluarà de nou la situació en què es troben les Illes Balears. Ningú no podrà sortir al carrer durant aquestes hores, exceptuant la mobilitat per causes justificades, així com la del personal essencial.

Ningú no podrà sortir al carrer durant aquestes hores, exceptuant la mobilitat per causes justificades, així com la del personal essencial

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com