Connect with us

Actualitat

Demanen a Sant Llorenç que prohibeixi l’explotació dels cavalls de galeres a Sa Coma i S’Illot

Demanen a Sant Llorenç que prohibeixi l'explotació dels cavalls de galeres a Sa Coma i S'Illot

Progrés en Verd presentarà una proposta en aquest sentit a l’ajuntament, perquè pugui ser debatuda en el pròxim ple municipal

Progrés en Verd ha fet públic que presentarà una proposta a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, perquè pugui ser debatuda en el pròxim ple municipal, en la qual es demana “l’abolició de l’ús de cavalls de les galeres i demana, igual que van fer a Capdepera, que no renovin la concessió de llicències i es posi fi a una pràctica que cada dia tenen més detractors”.

El partit animalista recorda als distints grups municipals representats en en el consistori llorencí, que més de 120.000 persones van signar per a demanar l’abolició dels cavalls per a les galeres.

La formació, liderada per l’activista en defensa dels animals Guillermo Amengual, es posarà en contacte amb tots els partits de l’ajuntament “per a fer-los arribar la seva proposta i que aquesta arribi a bon port”.

Segons Amengual, “l’abolició de l’ús de cavalls per a les galeres a Sant Llorenç que operen a Sa Coma i S’Illot només depèn de la voluntat dels representants de l’ajuntament, ja que a diferència de les galeres de Palma o Alcúdia, aquestes no tenen llicències vitalícies i per tant no hi ha cap impediment per a la seva abolició. És hora d’avançar cap a una societat respectuosa amb els animals”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència