Connect with us

Actualitat

El bus llançadera entre Sa Ràpita i Es Trenc comença a funcionar

La línia funcionarà cada dia de la setmana des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost

El bus llançadera entre Sa Ràpita i Ses Covetes-És Trenc ha començat a funcionar aquest dissabte, sent el segon any consecutiu que es posa a la disposició dels usuaris aquest servei, que l’any passat utilitzaren 13.217 passatgers.
Segons ha explicat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, el servei, ofert per la Línia 530, connectarà la parada del Club Nàutic de sa Ràpita amb la parada de Ses Covetes, situada a 250 metres de la platja d’És Trenc.

El preu del bitllet senzill serà d’1,50 euros i els usuaris habituals del transport públic TIB podran utilitzar la targeta intermodal i gaudir dels descomptes que aquesta ofereix, així com els abonaments T20 i T40.

La línia funcionarà cada dia de la setmana des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost. S’oferiran 11 viatges d’anada i deu de tornada entre sa Ràpita i ses Covetes, sent la primera sortida des de Sa Ràpita a les 10.10 hores i l’última a les 18.45 hores des de Ses Covetes.

A més, aquest servei establirà, en combinació amb la línia 515 (Palma – Sa Ràpita), quatre viatges d’anada entre Palma, s’Arenal i Llucmajor i ses Covetes, i tres expedicions de tornada.

Són tendència