Connect with us
S'extravia l'acta de sanció del bar relacionat amb la presència de la presidenta Armengol S'extravia l'acta de sanció del bar relacionat amb la presència de la presidenta Armengol

Vist a les xarxes

S’extravia l’acta de sanció al bar relacionat amb la polèmica de la presidenta Armengol

Segons ‘Ultima Hora’

L’acta de sanció del ‘cas Armengol’ s’ha extraviat, segons una informació avançada avui capvespre pel diari ‘Ultima Hora’. El document en qüestió “no apareix”. Segons apunta la mateixa font, “davant aquesta estranya circumstància, el Cap de Negociat de la Policia Local de Palma no pot sancionar al propietari del Hat Bar”, el local d’oci nocturn que va infringir la normativa de tancament que impera durant la pandèmia de coronavirus, i on la presidenta del Govern, Francina Armengol, al costat d’alguns membres del seu Executiu, van romandre fins a primera hora de la matinada del passat 8 d’octubre.

De confirmar-se aquesta estranya situació, els dos policies que van acudir al local alertats pels veïnats de la zona, hauran de ratificar la seva versió dels fets, un tràmit imprescindible per a poder multar a l’establiment en qüestió.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència