Connect with us
Company exigeix la dimissió “immediata” d'Armengol Company exigeix la dimissió “immediata” d'Armengol

Comunitat

Company exigeix la dimissió “immediata” d’Armengol

Per “incomplir les seves pròpies normes” en relació a la Covid-19

Després de les últimes notícies en relació a la presència de Francina Armengol, la matinada del passat 7 d’octubre, en un bar del centre de Palma que va haver de ser clausurat per la Policia Local per incomplir la normativa dictada pel Govern a causa de la Covid19, el president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha comparegut aquest dijous per demanar “la dimissió immediata” de la presidenta del Govern, Francina Armengol “per respecte als ciutadans, a la política i davant uns fets tan greus”.

El president del PP ha assenyalat que “fa escassos minuts un mitjà (en al.lusió a Ultima Hora ) ha publicat l’acta de la denúncia contra el bar on la senyora Armengol suposadament estava incomplint la normativa del seu Govern, en la qual el propietari de l’establiment al·lega que no va tancar abans perquè dins del local es trobava la presidenta del Govern”.

Per a Company “la senyora Armengol no pot seguir ni un minut més en el càrrec. Ha de demanar perdó i dimitir, per la mateixa salut democràtica a la qual ella tantes vegades ha fet referència”. “Armengol ha intentat donar-nos lliçons d’exemplaritat en aquests anys i avui ha d’aplicar-les-hi a ella mateixa”, ha dit el dirigent del PP.

Són tendència