Connect with us

Vist a les xarxes

Qui era la “coneguda política” vista en un bar de Palma que va haver de ser tancat a les 2 de la matinada?

Qui era la "coneguda política" vista en un bar de Palma que va haver de ser tancat a les 2 de la matinada?

L’exbatle de Campos posa nom i cognoms a Twitter a la vetllada denúncia de Company en el Parlament

L’exbatle de Campos i actual parlamentari del PP, Sebastià Sagreras, ha posat llum en Twitter a un comentari que ha formulat el seu cap de files, Biel Company, aquest dimecres en el Parlament, amb motiu del Debat de Política General.

Sagreras ha escrit en la xarxa social (reproduïm textualment el seu escrit): “un governant no pot reduïr a 6 persones ses reunions amb els més necessitats, i a la vegada ser dins un bar, que ha de tancar sa policia, a les 2 des vespre, després de queixes dels veïnats…”.

I és que el líder del PP balear, Biel Company, ha acusat aquest dimecres a la presidenta del Govern, Francina Armengol, encara que de manera vetllada en referir-se a ella com “una política molt coneguda”, d’haver estat de matinada en un bar de Palma que la Policia Local va haver de tancar per incomplir les restriccions horàries imposades per Salut per a frenar la propagació del coronavirus a Balears.

Segons Company, “el que no pot passar és el que hem llegit aquests dies que una política molt coneguda estava a les dues de la matinada amb el seu cap de comunicació, Álvaro Gil, en un bar que havia d’estar tancat i que la Policia local de Palma va haver de tancar després de les queixes dels veïnats”, ha declarat Company.

El lídel PP, durant la seva intervenció, en cap moment s’ha referit directament a Armengol, però la piulada posterior de Sagreras posa de manifest que el comentari i la protagonista de la situació descrita feia referència a la mateixa presidenta del Govern.

Armengol va anunciar aquest passat dimarts que les reunions socials a Balears quedaven reduïdes a un màxim de sis persones.

Són tendència