Connect with us

Actualitat

“El Pi i el batle de Felanitx estan totalment sotmesos al PP”, diu el PSIB-PSOE

El PSOE de Felanitx denuncia la negativa del govern municipal a debatre sobre el pacte anti transfuguisme

Els socialistes denuncien la negativa del govern municipal a debatre sobre el pacte anti transfuguisme en l’últim ple municipal

Els socialistes de Felanitx han denunciat la negativa de l’actual pacte de govern de Felanitx a l’hora de debatre una moció presentada pel grup municipal del PSIB-PSOE, que instava als partits amb representació municipal a complir i respectar el pacte anti transfuguisme, a més de declarar a Joan Aznar “com a regidor en condició de trànsfuga”.

Segons el grup socialista, “PP, Pi i el regidor trànsfuga votaren en contra de la urgència per a debatre la nostra iniciativa, en una sessió plenària en la qual poguérem comprovar que El Pi i el batle estan totalment sotmesos al PP i especialment a la senyora Soler, qui va xerrar en nom del batle”.

En el comunicat, el grup socialista lamenta que l’actual pacte de govern municipal hagi volgut blanquejar un cas de transfuguisme tan greu com el que té lloc a Felanitx, després que el regidor Joan Aznar decidís abandonar el grup socialista sense retornar l’acta al partit amb el qual s’havia presentat a les eleccions. Un fet especialment greu en el cas del PP, perquè “són signants del pacte anti transfuguisme, tant en la seva versió inicial del 1998 com en les renovacions produïdes els anys 2000 i 2006”, recorden.

També es demanen “a què té por el govern municipal per no deixar ni tan sols que es pugui debatre aquesta moció”, afegint que “no sabem si tenen vergonya de reconèixer que la governabilitat de l’Ajuntament es sustenta en un cas de transfuguisme que no fa més que debilitar la democràcia i la voluntat expressada pels felanitxers i les felanitxeres a les urnes”.

“El PP i especialment la senyora Soler estan en contra del transfuguisme depenent de si els beneficia o no”, segons el grup municipal socialista

Els socialistes, finalment, recorden que “la líder del PP i actual tinenta de batlia, Catalina Soler, en el 2005 va presentar una moció a l’Ajuntament de Felanitx per rebutjar qualsevol forma de transfuguisme i per instar als partits polítics amb representació estatal a prendre mesures per evitar-ho. El PP i especialment la senyora Soler estan en contra del transfuguisme depenent de si els beneficia o no”, conclouen.
Critiquen que el PP s’estigui convertint en el partit del transfuguisme en al·lusió al cas concret de Felanitx i a la situació política viscuda recentment a Llucmajor on el batle, Eric Jareño, acaba d’incorporar a l’equip de govern dos exregidors de Vox. Això només demostra que “el PP vol governar a qualsevol preu i sense tenir en compte ni les polítiques que necessiten els nostres municipis ni el que ha votat la gent, amb el vistiplau de la seva direcció autonòmica”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència