Connect with us

Comunitat

El Govern no es planteja ara mateix aplicar l’anomenat ‘toc de queda’

Javier Arranz.

Les autoritats sanitàries de Balears consideren que aquesta mesura “no és prioritària”

El Govern no es planteja ara com ara aplicar el toc de queda en l’arxipèlag per a frenar la incidència del coronavirus, segons ha declarat aquest dimecres el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de Balears, Javier Arranz.

En el moment actual, les autoritats sanitàries de Balears consideren que aquesta mesura “no és prioritària”, ha declarat Arranz després del recent anunci del govern espanyol que estudia la possible aplicació d’un toc de queda nocturn a Espanya.

“Si la decisió és per part del govern de l’Estat i ha de ser aplicada en tots els territoris, s’aplicarà (a Balears); però no vol dir que en el moment actual sigui una de les nostres accions a prendre de manera prioritària”, ha explicat Arranz.

En aquest context, el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infecciones ha explicat que les dades del coronavirus a Balears, amb una incidència acumulada a 14 dies de 151 casos de la Covid-19 per cada 100.000 habitants, són millors que en moltes altres territoris.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència