Connect with us

Oci i Cultura

Felanitx proposa que la Banda de Música rebi la Medalla d’Honor i Gratitud de Mallorca

Felanitx proposa que la Banda de Música rebi la Medalla d'Honor i Gratitud de Mallorca

És una de les cinc distincions que atorgarà el Consell de Mallorca amb motiu de la Diada de Mallorca

L’Ajuntament de Felanitx considera que l’Associació Musical Banda de Música de Felanitx, que compta amb 200 anys d’activitat musical i d’existència, és mereixedora de la Medalla d’Honor i Gratitud que concedeix el Consell de Mallorca, “perquè ha mantingut des de l’any 1820 la tradició musical al poble”. 

La regidora de Cultura, Melanie Mesquida considera “és una entitat que ha donat servei amenitzant els actes lúdics i culturals del  municipi. Així mateix dins la mateixa banda, els músics han evolucionat i mantingut un aprenentatge musical de qualitat, la música fa créixer les persones”.

En el transcurs del ple municipal celebrat el passat mes de febrer tots els partits que conformen l’Ajuntament, varen votar a favor d’aquesta iniciativa. Cal recordar que va ser l’exregidor de Cultura, Xisco Duarte qui va iniciar el procés perquè la banda obtingués la medalla de Felanitx, segons destaca el Consistori en una nota de premsa.

La Banda de Música de Felanitx la formen uns 50 músics de totes les edats, la majoria són estudiants de música novells que provenen del Conservatori, altres són músics que únicament tenen la banda com a agrupació on practiquen la seva afecció, tot i que també hi toquen professionals amb un nivell musical excel·lent.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència