Connect with us
Illa sobre la inacció de Díaz Ayuso: "La paciència té un límit" Illa sobre la inacció de Díaz Ayuso: "La paciència té un límit"

Vist a les xarxes

El govern espanyol es planteja aplicar el toc de queda a Madrid

Tal com ha proposat aquest dimarts el conseller de Sanitat madrileny, Enrique Ruiz Escudero, un cop aquest dissabte decaigui l’estat d’alarma

El govern espanyol estudiarà aplicar el toc de queda, com ha plantejat aquest dimarts el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, un cop aquest dissabte finalitzi l’estat d’alarma.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat, poc després de conèixer la proposta, que per la informació que ell té ara mateix, un toc de queda només es pot ordenar sota l’estat d’alarma. Per això abans de fer cap pas vol saber si comptarà amb els suports necessaris per mantenir l’estat d’alarma, que té una vigència de 15 dies. Illa ha declarat que els pròxims dies debatran aquesta possibilitat.

“És una mesura que hem vist que s’aplica en altres països europeus, amb incidències acumulades similars o fins i tot inferiors. Per aquesta mesura [el toc de queda] es necessari l’estat d’alarma, i l’analitzarem amb Madrid i amb altres territoris que poden tenir plantejaments similars”, ha manifestat.

Són tendència