Connect with us
Dos incendis intencionats cremen set contenidors a Manacor Dos incendis intencionats cremen set contenidors a Manacor

Actualitat

Dos incendis intencionats cremen set contenidors a Manacor

Els fets s’han produït aquesta passada matinada

La Policia Local de Manacor ha tengut coneixement als voltants de les quatre de la matinada d’aquest dimarts d’un incendi a l’Avinguda dels Pins de sa Torre de Manacor, a l’alçada del número 40. Es tractava de dos contenidors de la recollida de fems municipal en flames i en avançat estat de destrucció, amb un vehicle proper. Degut a la proximitat d’un arbre, els agents han fet ús d’un dels extintors del vehicle policial. La Policia ha contactat ràpidament amb l’112 i els Bombers s’han personat al cap de pocs minuts al lloc dels fets per a sufocar les flames dels contenidors.

La zona afectada ha quedat senyalitzada mitjançant una cinta policial.

D’altra banda, a les 05:42 h s’ha rebut un altre avís d’un incendi a la plaça de la Indústria número 5 de Manacor. En arribar al lloc dels fets, la Policia Local ha pogut observar com el que pareixien dos contenidors de fems es trobaven en avançat estat de destrucció degut a les flames. Altres dos contenidors també estaven començant a prendre per la part inferior, pel que els agents han fet ús de l’extintor del vehicle policial per sufocar el foc.

Les flames dels contenidors que cremaven no han suposat cap perill per a cap element urbà proper, segons ha informat el mateix Ajuntament de Manacor en una nota de premsa.

Dos incendis intencionats cremen set contenidors a Manacor

Dos incendis intencionats cremen set contenidors a Manacor.

Són tendència