Connect with us
Bill Gates vaticina quan acabarà la pandèmia Bill Gates vaticina quan acabarà la pandèmia

Vist a les xarxes

Bill Gates vaticina quan acabarà la pandèmia

“Passaran anys abans que tornem on estàvem a principis de 2020”, ha declarat el fundador de Microsoft

Si Bill Gates no s’equivoca, no recuperarem la vida que teníem abans que esclatés la crisi del coronavirus fins a finals de l’any 2022. Així ho ha vaticinat el fundador de Microsoft en una entrevista que ha publicat la revista Wired: “Al món ric hauríem de poder acabar amb aquesta situació sanitaria per a finals de 2021, i en el món en general, per a finals de 2022 “.

Unes paraules a les quals no cal restar importància, ja que el multimilionari ja ha anat endevinat tot el que anava a passar amb aquesta pandèmia.

En la mateixa entrevista, Gates també alerta sobre el fet de que mentre es lluita per acabar amb la Covid-19, s’estan perdent anys de lluita contra altres malalties tan importants com la malària, la poliomielitis o el VIH.

“Hi haurà endeutament de països de totes les mides i inestabilitat. Passaran anys abans que tornem on estàvem a principis de 2020. No és la Primera Guerra Mundial o la Segona Guerra Mundial, però està en aquest ordre de magnitud com impacte negatiu per al sistema “, ha lamentat el magnat.

Segons Gates, “el tractament experimental que va rebre Trump després del seu cas de contagi, ara mateix, és el que ofereix millors expectatives”.

Són tendència