Connect with us

Actualitat

Aprovades les obres d’ampliació del CEIP Simó Ballester de Manacor

El projecte inclou la reforma del centre amb la incorporació de l’edifici dels Sementals

El Consell de Govern celebrat aquest dilluns ha aprovat autoritzar a l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) una despesa d’1.990.726 € per a la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Simó Ballester de Manacor. Aquesta actuació solucionarà els problemes d’espai del centre i el dotarà com a centre integrat de música.

El projecte sortirà a licitació pròximament per 1.990.726 €.

La finalitat principal del projecte és adequar l’edifici des Sementals per a ús docent i intentar aprofitar al màxim la infraestructura existent per ampliar les instal•lacions de l’actual CEIPIEEM Simó Ballester i adaptar-lo a l’activitat com a centre integrat de música.El projecte també inclou l’ampliació dels espais exteriors per destinar-los a pati escolar.

A la planta baixa es preveu situar-hi els espais destinats a l’escola infantil, que consten de sis aules, dues sales de psicomotricitat i els banys d’alumnes i del personal, a més de dues peces auxiliars. També es preveu habilitar una zona coma vestíbul per accedirales instal•lacions situades a la planta primera. Aquest vestíbul estarà separat de l’espai destinat a l’escola infantil, de manera que els usuaris d’aquestano es topinamb els qui faran ús de les instal•lacions destinades als ensenyaments musicals.

A la planta primera s’hi ubicaran les dependències destinades a l’activitat musical, amb un total de tres grans unitats funcionals. A la façana de l’avinguda des Pins de sa Torre, hi haurà les aules d’assaig individual i la sala de professors, a més dels serveis, un magatzem, un recinte per a instal•lacions, l’ascensor que comunicarà els tres nivells de l’edifici i dues claraboies.

Finalment, a la façana del carrer de Lepant s’hi situaran dues aules d’estudis no instrumentals, un espai destinat a fonoteca, videoteca i biblioteca, i finalment una sala més gran destinada a usos polivalents.

Són tendència