Connect with us

Opinió

El dia que Catalina Soler va voler traslladar la seva professionalitat política a Felanitx

El dia que Catalina Soler va voler traslladar la seva professionalitat política a Felanitx

El seu retorn al govern municipal no ha pogut ser més desafortunat

Tenc la impresió que Catalina Soler viu els seus últims anys professionals com a política en actiu. Quan ella llegeixi això creurà que qui vaig equivocat som jo. Tal vegada ella mateixa té els seus motius per a discrepar d’aquest últim comentari, per raons que jo desconec, malgrat que jo fa anys que em deman les raons per les quals sempre ha aconseguit subsistir a l’hora del repartiment de càrrecs en el PP de Balears, malgrat les seves limitacions. No conec política més limitada amb millor currículum. Això només pot succeir al país dels cecs. Diguem Mallorca.

El seu retorn al govern municipal de Felanitx no ha pogut ser més desafortunat. Ja vam exposar en el seu moment les ànsies del PP de Felanitx, i en particular de Soler, per recuperar la seva presència en l’equip de govern. En tan sols uns dies ha ficat el primer gol per l’esquadra al batle Monserrat amb l’assumpte de les polèmiques retribucions dels membres de l’equip de govern. La pujada de sous a l’Ajutament de Felanitx va ser una proposta de Soler, que com a bona professional de la política va considerar que les remuneracions assignades en el Consistori no estaven a l’altura de la ‘responsabilitat’ que suposa. Monserrat s’ha empassat, incomprensiblement, la petició de la representant del PP i les critiques del poble no s’han fet esperar. N’hi ha prou amb llegir els comentaris que circulen per les xarxes socials. La notícia no ha agradat al respectable.

I és que les actuals circumstàncies no conviden a una mesura d’aquest tipus. Qualsevol pujada de sou per part d’un càrrec polític, per poca que sigui, provoca la immediata reacció dels ciutadans que en la seva majoria viuen el moment envoltats de nombroses dificultats econòmiques.

Tenc la impresió que Catalina Soler viu els seus últims anys professionals com a política en actiu

A Soler tot això sembla que poc li importa. Avui mateix hem sabut que la pujada de les retribucions va formar part de les exigències de Soler a l’hora de formalitzar el nou pacte de govern. La representant del PP i exbatlessa de Felanitx dur només uns pocs dies en l’equip de govern de Felanitx i la situació ja convida a demanar que plegui.

Soler, com ha fet tota la seva vida, continua interpretant l’activitat política com un salvavides personal a la seva inoperància professional. Dur anys així i ningú mai li ha dit fins aquí hem arribat. Si la Covid-19, entre altres coses, no serveix per posar punt i final a aquesta mena de professionalisme polític, de res haurà servit la pandèmia. Tenia que dir-ho. Em vessava.

Pep J. Bauçà

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència