Connect with us

Actualitat

El Govern es compromet, per segona vegada, en la construcció d’un centre de dia a Cala d’Or

El Govern es compromet, per segona vegada, en la construcció d'un centre de dia a Cala d'Or

Afers Socials i l’Ajuntament de Santanyí han reassignat aquest divendres el conveni del projecte que la Conselleria ha anat postergant els últims anys

Durant el mandat de Llorenç Galmés al capdavant del Consistori de Santanyí durant la passada legislatura, ja va ser subscrit un primer conveni amb la Conselleria d’Afers Socials que permetés la construcció del reivindicat centre de dia en el nucli de Cala d’Or. L’acord inicial, amb el pas del temps, va quedar en paper banyat i no va arribar a executar-se a causa de les contínues demores plantejades des del Govern, al·legant raons pressupostàries.

Uns després anys, aquest acord entre les dues parts ha estat subscrit novament aquest divendres entre l’actual la batlessa del municipi, Maria Pons i la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago.

No ha transcendit quan podran iniciar-se les obres. Existeix un canvi pressupostari significatiu entre el primer acord i aquest últim: la seva construcció passa d’estar pressupostat en 750.000 euros a 1 milió d’euros.

L’Ajuntament de Santanyí ja compta amb el projecte executiu i procedirà en breu a la licitació de les obres. El nou centre comptarà amb 30 places que s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

Les obres es finançaran a parts iguals per l’Ajuntament de Santanyi i el Consorci de recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears i te un termini d’execució de l’obra és de 12 mesos.

El nou edfici assistencial tendrà una superfície construïda de 540 metres quadrats.

Existeix un canvi pressupostari significatiu entre el primer acord i aquest últim: la seva construcció passa d’estar pressupostat en 750.000 euros a 1 milió d’euros

L’emplaçament és a dos solars del carrer des Molins de Cala d’Or que sumen una superfície total de 1.082 metres quadrats i tendrà una superfície construïda de 540 metres quadrats.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència