Connect with us

Actualitat

La reacció del batle de Manacor : “Una vergonya. La justícia ha d’actuar!”

La reacció del batle de Manacor davant el cas de maltractament animal amb una egua: "Una vergonya. La justícia ha d’actuar!"

Els fets denunciats per l’Associació Animalista de Balears (ASSAIB) en l’últim Gran Premi de Trot ha provocat una allau de comentaris en les xarxes socials

Condemna unànime en les xarxes socials als fets coneguts aquest dijous després de la denúncia feta pública per l’Associació Animalista de Balears (ASSAIB), que es van produir en l’últim Gran Premi de Trot celebrat aquest passat cap de setmana, quan  un cavallista va decidir satisfer la deshidratació d’una egua bolcant-li en la boca una botella sencera de cava.

Entre les nombroses reaccions que s’han produït en qüestió de minuts, es troba la del batle de Manacor, Miquel Oliver, qui s’ha fet ressò de la notícia publicada per defrancdigital.com i que s’ha compartit en les xarxes socials, comentat: “Una vergonya. La Justícia ha d’actuar!”.

En les xarxes socials el fet també està sent molt comentat pels usuaris els qui en la majoria de casos han manifestat la seva sorpresa i estupor pels fets denunciats. Aquest és el segon cas de maltractament animal ocorregut a Manacor en tot just dos mesos i mig, després de la mort del moix ‘Grisito’ que també va ser motiu d’una forta polèmica social.

L’Associació Animalista de Balears exigeix que aquest fet no quedi impune. Els usuaris comparteixen unànimement aquesta petició.

Són tendència