Connect with us

Vist a les xarxes

Denuncien que un cavallista de Manacor va donar de beure alcohol a una egua

Denuncien que un cavallista de Manacor va donar de beure alcohol a un cavall de trot

Els fets es van produir després de la disputa del Gran Premi i demanen que aquest comportament “no quedi impune”

L’Associació Animalista de les Illes Balears (ASSAIB) ha expresat la seva indignació per uns fets succeïts en els moments posteriors al Gran Premi de Manacor, celebrat aquest passat cap de setmana a la capital del Llevant.

L’ASSAIB es fa ressò d’unes imatges que han circulat aquest dies per les xarxes “on es veu clarament com Miquel Mestre Suñer força a l’egua Helen Llinaritx a beure una botella de cava mentre la resta de presents li riuen el fet”.

En un comunicat, l’entitat animalista exposa que “aquest individu ha estat sancionat per la federació francesa de trot arran del dopatge de 4 cavalls, amb la prohibició de poder entrenar ni conduir cavalls a França durant 4 anys i la imposició d’una sanció de 60.000 euros, mesures que la federació balear va fer extensives aquí junt amb la prohibició de l’entrada als recintes hípics de trot, a causa de l’extens historial de sancions i reincidències que acumula”.

L’entitat considera “una aberració aquesta mostra de clar maltractament animal que posa un cop més en evidència que aquest personatge no respecta els animals ni la legalitat vigent ni té intenció de fer-ho”. Exigeixen que aquest fet no quedi impune.

Són tendència