Connect with us

Comunitat

545 escolars i 59 docents han sofert contagis en els centres educatius de Balears

Balears inicia el nou curs escolar enmig de la incertesa i de manera escalonada

Des de l’inici del curs escolar el passat 10 de setembre

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat de la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, ha valorat aquest dijous la situació als centres educatius de Balears un mes després de l’inici de curs.

Segons les dades acumulades fins dia 9 d’octubre: 545 alumnes han donat positiu (0,3% del total), 59 professors (0,3%), i fins ara hi ha hagut un total de 142 grups en quarantena  (1,7%), dels quals la darrera setmana n’hi ha 27 d’actius. De moment no s’ha hagut de tancar cap centre educatiu.

Les substitucions fan incrementar la contractació de docents

A més dels 560 professors nous per a tot el curs escolar (397 a la pública i 163 a la concertada), en el que duim de curs escolar s’han contractat 53 docents per a substitucions exprés i 63 per altres substitucions. Així, actualment, hi ha 676 nous docents contractats a Balears. Aquesta iniciativa ha permès que a hores d’ara pràcticament totes les places docents de Balears estiguin cobertes.

A més dels 560 nous docents COVID s’han incorporat 16 docents més per a FP, de manera que en total s’han distribuït a Balears 576 nous docents amb motiu de la pandèmia.

Són tendència