Connect with us

Comunitat

545 escolars i 59 docents han sofert contagis en els centres educatius de Balears

Balears inicia el nou curs escolar enmig de la incertesa i de manera escalonada

Des de l’inici del curs escolar el passat 10 de setembre

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat de la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, ha valorat aquest dijous la situació als centres educatius de Balears un mes després de l’inici de curs.

Segons les dades acumulades fins dia 9 d’octubre: 545 alumnes han donat positiu (0,3% del total), 59 professors (0,3%), i fins ara hi ha hagut un total de 142 grups en quarantena  (1,7%), dels quals la darrera setmana n’hi ha 27 d’actius. De moment no s’ha hagut de tancar cap centre educatiu.

Les substitucions fan incrementar la contractació de docents

A més dels 560 professors nous per a tot el curs escolar (397 a la pública i 163 a la concertada), en el que duim de curs escolar s’han contractat 53 docents per a substitucions exprés i 63 per altres substitucions. Així, actualment, hi ha 676 nous docents contractats a Balears. Aquesta iniciativa ha permès que a hores d’ara pràcticament totes les places docents de Balears estiguin cobertes.

A més dels 560 nous docents COVID s’han incorporat 16 docents més per a FP, de manera que en total s’han distribuït a Balears 576 nous docents amb motiu de la pandèmia.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència