Connect with us

Societat

Una operació policial contra el tràfic de drogues se salda amb diversos detinguts a Manacor

Una operació policial contra el tràfic de drogues se salda amb diversos detinguts a Manacor

Transportaven la droga des de Barcelona per a posteriorment vendre-la arreu de  Mallorca

Una operació policial conjunta entre agents de Manacor i de Barcelona, duta a terme a principis d’aquets mes d’octubre, ha provocat la detenció de fins a 9 persones, sis homes i tres dones, d’entre 33 i 53 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

En el marc de l’operació anomenada “Juja”, i després de mesos de recerca, els agents van aconseguir desarticular una organització dedicada al tràfic de substàncies estupefaents, els quals es dedicaven a la introducció de droga sintètica a Mallorca, per a la seva posterior distribució i venda, tant a altres traficants com directament en determinades festes il·legals arreu de l’illa.

La recerca es va saldar amb un total de 9 detencions, entre els dies 7, 8 i 9 d’aquest mes, i 3 registres en les localitats d’Alcúdia i Manacor.

Els agents van poder detectar com un dels membres de l’organització viatjava regularment a Barcelona, per a tornar als pocs dies a Mallorca, va ser interceptat en el port de Barcelona quan pretenia tornar a l’illa.

En el moment de la detenció se li va intervenir un quilo d’amfetamina aproximadament (coneguda popularment com speed) entre les seves pertinences, el qual pretenia introduir-ho a Mallorca. Després d’aquesta detenció, es va establir un dispositiu per a procedir a la detenció de la resta de membres de l’organització.

Són tendència