Connect with us

Societat

Aquesta és ara mateix la situació en les escoles de Balears: 30 grups en quarantena, de 22 centres educatius

Mascaretes, distància i higiene: Les 'noves assignatures' del nou curs escolar

Durant la darrera setmana, 6 docents i 105 alumnes van donar positiu

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha informat durant la compareixença posterior al Consell de Govern sobre les dades d’incidència de la Covid-19 als centres educatius de les Illes Balears relatives a la setmana anterior, del 2 al 9 d’octubre, d’acord amb la informació que han recollit els centres educatius i la unitat específica de salut EDUCOVID, destinada a seguir l’evolució de la COVID-19 en els centres educatius de les Illes.

Durant la setmana passada, a les Illes Balears un total de 6 docents —3 d’ells a Mallorca— van donar positiu en una prova PCR, 2 més que la setmana passada, quan en van ser 4. Aquesta xifra representa el 0,03 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes. D’altra banda, el nombre de docents que es van posar en quarantena és de 6, dels quals, 3 a Mallorca i 3 a Eivissa.
      
Pel que fa a l’alumnat, 105 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,06 % d’alumnes. Per illes, d’aquests 105 positius, 76 són de Mallorca i cap a Formentera. D’altra banda, s’han posat en quarantena 140 alumnes, el que suposa un 0,08 % de l’alumnat incorporat. D’aquests, 103 a Mallorca, 2 a Menorca, 32 a Eivissa i 3 a Formentera.
      
Pel que fa als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 21. Divendres passat, hi havia 30 grups en quarantena activa, dels quals 22 són de Mallorca. Això suposa el 0,37 % del total d’uns 8.000 grups de les Illes Balears. Pel que fa al nombre de centres amb grups en quarantena, en són 22, el 5,1 % del total de centres de les Balears. D’aquests, 18 són a Mallorca.

Pel que fa a la proporció d’estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana és del 88 % una xifra semblant a la de la setmana anterior.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència