Connect with us

Comunitat

Degoteig de defuncions en les residències de Balears: 2 víctimes més en les últimes hores

Preocupant augment de casos de contagi en les residències de Mallorca

En total, Salut ha notificat aquest dimecres 5 noves víctimes a les Illes

La Conselleria de Salut ha comptabilitzat en les últimes 24 hores 104 nous casos de la Covid-19 a les Illes i ha sumat aquest dimecres 5 morts més a la xifra de víctimes mortals de la pandèmia, que ascendeix ja a 328.

Segons l’últim informe del Govern, avui dia hi ha 183 persones contagiades als hospitals de Balears, dotze menys que ahir, i 41 en vigilància intensiva, un menys.

La taxa de positivitat de les 2.215 proves diagnòstiques tipus PCR realitzades en l’última jornada és del 4,70%, les altes hospitalàries han augmentat en 17 i 165 pacients seguits pels centres de salut han superat la malaltia.

En les últimes 24 hores han mort dues persones més en els geriàtrics de Balears, on la xifra de defuncions ascendeix a 167.

Aquest dimecres hi ha 105 usuaris de residències de gent gran amb la Covid-19, nou menys que ahir, i entre ells hi ha 84 hospitalitzats, 7 menys.

A Mallorca, on s’han registrat 75 dels nous contagis detectats, hi ha 148 malalts hospitalitzats, 37 d’ells en vigilància intensiva, i 1.961 persones sota la supervisió d’Atenció Primària.

Són tendència