Connect with us

Oci i Cultura

Felanitx programa activitats alternatives després d’anunciar la suspensió de la ‘Fira del Pebre Bord 2020’

Felanitx programa activitats alternatives després d'anunciar la suspensió de la 'Fira del Pebre Bord 2020'

Entre el 20 i el 25 d’octubre les persones que vagin a comprar a qualsevol dels mercats del municipi rebran una bosseta del condiment en fer la seva compra

L’Ajuntament de Felanitx ha comunicat aquest dimecres la cancel·lació enguany de la fira més important del municipi, la del Pebre Bord a conseqüència de la crisi sanitària. El Consistori també ha anunciat que tampoc es podran realitzar totes les activitats que altres anys se celebraven entorn de la convocatòria.

Entre el 20 i el 25 d’octubre les persones que vagin a comprar al mercat de Felanitx, Portocolom, S’Horta i Cas Concos rebran una bosseta de pebre bord en fer la seva compra a una de les paradetes. Dins el mercat municipal de Felanitx podeu recollir l’obsequi entre el dimarts i el diumenge, dimarts es farà a Portocolom, dimecres a Cas Concos i dissabte a S’Horta. El diumenge dia 25 d’octubre, dia que s’havia de celebrar la fira, hi haurà mercat dominical com de costum.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha assenyalat «ja s’havia anunciat que no hi hauria fira però sí que hem volgut mantenir algunes activitats amb aforament reduït en aquesta setmana del pebre bord. Són actes culturals, en petit format que estaran en tot moment controlats amb les mesures sanitàries exigides.

A partir de dimarts dia 20 els gegants petits Agustí i Margalida romandran als baixos de l’Ajuntament per ser visitats, mentre el diumenge 25 el gegant des Macolí i na Maria Enganxa seran defora la Casa de Cultura. Dimecres dia 21 hi haurà teatre a la casa de cultura a les 20h, i dissabte dia 24 un concert a càrrec de Samanidis & Skjønhaug al saló d’actes del centre cultural a les 20h on presentaran el seu nou treball titulat “El cel per les teulades”.

La suspensió de la Fira es produeix uns dies després que la Comissió Europea hagi decidit inscriure oficialment el pebre bord com a producte amb denominació d’origen protegit (DOP).

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com