Connect with us

Oci i Cultura

‘Ara més que mai’: La Fira 2020 dels comerços i artesans d’Algaida

La iniciativa 'Ara més que mai' substituirà la 'Fira de Tardor' d'Algaida d'enguany

Fins a 21 establiments del poble obriran les portes els dies 16 i 17 d’octubre amb algunes novetats, promocions i descomptes en els seus productes

Fins a 21 comerços i artesans d’Algaida obriran les portes els pròxims dies 16 i 17 d’octubre en el seu horari habitual amb algunes novetats i promocions i descomptes en els seus productes. Així ho ha anunciat la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida, després de s’ anunciés fa uns dies que aquest any no es podria celebrar com solia ser costum la ‘Fira de Tardor’ com a conseqüència de l’actual situació sanitària.

“Ara més que mai” suposa una convidada al consum local, cercant aquesta connexió directa amb els clients, amb implicació, empenta i visibilitat per als nostres comerços i artesans locals, han anunciat des de l’Ajuntament.

Fins a 21 comerços i artesans del poble obriran les portes els vinents dies 16 i 17 d’octubre en el seu horari habitual amb algunes novetats i promocions i descomptes en els seus productes.

La iniciativa oferirà novetats, promocions i descomptes per a tots els visitants

Una iniciativa que pretén donar suport a l’artesania i al comerç local, impulsada per l’Ajuntament d’Algaida, l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa i l’Associació Artesania Algaida, Pina i Randa.

Són tendència