Així han reaccionat les xarxes a la proposta de Sant Llorenç de voler declarar fill adoptiu a Nadal
Connect with us

Vist a les xarxes

Així han reaccionat les xarxes a la proposta de Sant Llorenç de voler declarar fill adoptiu a Nadal

Així han reaccionat les xarxes a la proposta de Sant Llorenç de voler declarar fill adoptiu a Nadal

Opinions per a tots els gustos i colors

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha decidit aquest divendres, en sessió plenària extraordinària, iniciar l’expedient per a declarar fill adoptiu del municipi al tenista manacorí, Rafel Nadal, per la seva implicació personal i econòmica amb els tràgics successos esdevinguts fa dos anys en el municipi.

Com tot el que concerneix al tenista, principalment en el pla més personal que esportiu, les reaccions no s’han fet esperar en les xarxes socials. Hem pogut llegir opinions per a tots els gustos i colors, principalment per part d’usuaris residents a Manacor. Un comentari que deia “Idò que s’ho quedin!” ha provocat una cadena de reaccions en un sentit o un altre. Hi ha qui considerava que Nadal havia fet més en un dia pels afectats per la torrentada, “que tu en milers d’anys”, en resposta a l’autor del comentari inicial, a qui li recordava que el propi tenista s’havia desplaçat fins al poble de veïnat per a ajudar en les tasques de neteja a un familiar seu.

Altres comparaven els gestos polítics entre Manacor i Sant Llorenç respecte a la figura de Nadal: “A més el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i el seu equip de govern han proposat també nomenar un carrer amb el seu nom. Igual que Manacor … Quina llástima!”, lamentava un altre.

Com tot el que concerneix al tenista, principalment en el pla més personal que esportiu, les reaccions no s’han fet esperar en les xarxes socials

Aquest últim comentari era respost per una altra usuària qui deia que en el cas de Manacor “no hi ha cap carrer o plaça que dugui el nom de qualque personatge que encara sigui viu. Crec que es fa a títol pòstum, no sé si vaig errada”, deixava caure en el debat.

Altres comentaris feien al·lusió a què a “Manacor ja té una acadèmia amb el seu nom i li han fet un bon parell de lleis per sa seva acadèmia! Jo trob que basta i sobra”.

Un dels participants en el debat que la notícia ha provocat a les xarxes, es demanava si a tots els altres que varen ajudar també els nomenaran fills adoptius i els dedicaran un carrer?.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com