Illa sobre la inacció de Díaz Ayuso: "La paciència té un límit"
Connect with us

Vist a les xarxes

Illa sobre la inacció de Díaz Ayuso: “La paciència té un límit”

Illa sobre la inacció de Díaz Ayuso: "La paciència té un límit"

El ministre de Sanitat ha carregat contra la presidenta de la Comunitat de Madrid en la roda de premsa sobre l’aplicació de l’estat d’alarma

Aquest divendres el govern espanyol ha aprovat decretar l’estat d’alarma a Madrid per restablir les restriccions que va anul·lar el Tribunal de Justícia de Madrid. Això significa que, a partir d’avui mateix, els ciutadans de Madrid i vuit ciutats més no podran sortir llevat que sigui per treballar, estudiar o altres motius justificables.

La situació s’allargarà, com a mínim, 15 dies, i, segons el ministre de Sanitat, Salvador Illa, es deu a la inacció d’Isabel Díaz Ayuso.

“La presidenta de la Comunitat de Madrid va dir a Sánchez que necessitava temps; ha decidit no fer res. L’última setmana han mort 63 persones per la Covid-19 a la Comunitat de Madrid, hi ha 3.361 persones hospitalitzades i 498 a l’UCI. Ens podem quedar de braços plegats o frenar el virus. L’obligació de qualsevol govern amb ànima és frenar el virus doblegant la corba de contagis, tot i que suposi alguns sacrificis”, ha declarat Salvador Illa, en la seva compareixença de premsa.

El ministre de Sanitat ha estat molt contundent contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, a qui ha acusat de no vetllar per la salut dels seus ciutadans. Per aquests motius, el ministre ha deixat clar que Díaz Ayuso no els ha deixat cap altra opció que aplicar l’estat d’alarma. Ha tancat la seva valoració respecte a la situació de Madrid dient que “la paciència té un límit. No hi ha pitjor cec que el que no hi vol veure”.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com