Connect with us

Opinió

No puc creure que Trump hagi tingut el virus

No puc creure que Trump hagi tingut el virus

Em sembla una estratègia electoral

M’estic referint al virus de la covid-19, no ha altres virus, dels quals aquest personatge en deu ser pròdig. És un dels individus més tòxics que conec; tan tòxic i tan poderós que està demostrat que es capaç d’intoxicar el planeta, encara més del que ja hi està, és clar.

I dic que no em puc creure que hagi passat la covid-19 perquè ningú em farà creure que, per molt que ell mateix vulgui menystenir la importància de la pandèmia, està ben assabentat del seu perill, per alguna cosa disposa del millor servei d’informació del món, per tant els controls a la Casa Blanca i a la gent que s’acosta al, suposat, primer mandatari del planeta, han de ser constants i exhaustius. No m’entra al cap que una de les seves col·laboradores més properes li hagi pogut empeltar el virus, això s’assembla massa a un acudit d’algun guionista de pel·lícula americana de sèrie B. O a les enganyifes de Bolsonaro, Ortega Smith, o qualsevol altre belitre d’aquesta extrema dreta que poc a poc, però sense pauses, s’està instal·lant cada cop més en la nostra societat.

Això del Trump em sembla una estratègia electoral. La mateixa pronuncia del seu nom en anglès: Tramp evoca d’una manera massa directa el substantiu català «tampa» o l’adjectiu «trampós». Ara mateix, tot i que no es poden fer gaires travesses, tot i que les enquestes, de bon principi, situaven a Biden, com a guanyador clar, sembla que en els darrers mesos Trump recupera terreny. És evident que la pèssima gestió que el multimilionari està fent de la pandèmia i la falta de claredat a l’hora de pagar els seus impostos, l’havien de perjudicar.

És un dels individus més tòxics que conec; tan tòxic i tan poderós que està demostrat que es capaç d’intoxicar el planeta, encara més del que ja hi està, és clar

Però vet aquí com Trump, o els els seus assessors, han trobat una estratègia oportuna per a, en qüestió pocs dies, augmentar el seu grau de popularitat. Aprofitar la pandèmia a favor seu, la gent sol ser sensible a les malalties dels poderosos, i patir aquest virus l’acosta a la massa de gent que pateix, el fa popular. D’una altra banda aquesta oportuna malaltia ha fet que es deixi de parlar dels seus suposats deutes financers i amb el Tresor Públic. I què ha estat? Doncs no res: dos dies mal comptats a un hospital militar i cap a casa fet un home nou… Digau-me malpensant, però em sembla un trampa electoralista.

Dos dies mal comptats a un hospital militar i cap a casa fet un home nou… Digau-me malpensant

Biel Mestre
Escriptor

Són tendència