Connect with us

Vist a les xarxes

Recuperen a Pollença un cavall de raça valorat en més 13.000 euros que havia estat sostret

Recuperen a Pollença un cavall de raça valorat en més 13.000 euros que no havia estat retornat a la seva propietària

Una dona de Mallorca està sent investigada pel cas que va ser denunciat a Ciudad Rodrigo (Salamanca)

La Guàrdia Civil ha recuperat un cavall de concurs i està investigat a una dona resident a Mallorca com presumpta autora d’un delicte d’apropiació indeguda.

Els fets es remunten al passat 9 de setembre quan va ser interposada una denúncia davant la Guàrdia Civil de Ciudad Rodrigo (Salamanca), per l’apropiació indeguda d’un cavall de concurs valorat en 13.500 euros.

La denunciant va exposar haver prestat temporalment l’animal a una coneguda seva per al seu ús, amb la condició que aquest fos retornat quan trobés un comprador.

El cavall de raça, va participar en diversos concursos obtenint una bona valoració, fet que va fer que augmentarà considerablement el seu valor així com l’interès pel mateix per part de diversos compradors.

Arribat el moment en què la denunciant va sol·licitar la devolució del cavall per a la seva posterior venda, la investigada va decidir no lliurar-lo, traslladant-lo des de les quadres d’una hípica de Palma, on era cuidat, fins a algun un lloc indeterminat de Pollença.

Després de la recerca oberta i diverses setmanes d’indagacions policials, la setmana passada, agents de l’àrea de Recerca de la Guàrdia Civil de Pollença, localitzaven el cavall en unes quadres de la citada localitat. Una vegada verificat mitjançant lectura de xip que es tractava del cavall apropiat, es va procedir a la seva immediata intervenció i posterior devolució la persona que va ser designada per la denunciant.

Són tendència