Connect with us
Trump, contagiat, segueix menyspreant el virus Trump, contagiat, segueix menyspreant el virus

Vist a les xarxes

Trump, contagiat, segueix menyspreant el virus

Mentrestant, a la Casa Blanca no s’aturen de sortir nous contagis

Trump continua menyspreant el virus. A les seves xarxes socials, ha comparat el coronavirus amb la grip, dient que hi ha anys en què més de 100.000 persones moren a causa d’aquest virus i, tot i així, no tanquen el país perquè la gent s’ha acostumat a conviure-hi. Un missatge que ràpidament Twitter i Facebook han posat en dubte perquè inclou informació falsa.

Informació falsa

Twitter ha indicat que aquest missatge del president contribueix a la desinformació i Facebook l’ha eliminat pel mateix motiu. De fet, segons xifres oficials, des del 2010, no s’han superat els 61.000 morts per grip a l’any als Estats Units, i la Covid-19 ja ha causat la mort a més de 210.000 persones.

Trump ha enviat aquest missatge quan encara lluita contra el coronavirus, després de donar positiu a finals de la setmana passada.

Aquest dimarts, un nou assessor de Trump va donar positiu. Es tracta de l’home considerat l’ideòleg de la política migratòria. També es va saber el positiu d’un xofer de la residència presidencial. Ja són més d’una trentena les persones del cercle del president que s’han contagiat des de la setmana passada.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència