Connect with us

Vist a les xarxes

El govern de l’Estat diu desconèixer les xifres de contagis en les residències de gent gran

El govern de l'Estat diu desconèixer les xifres de contagis en les residències de gent gran

Ho justifica dient que es tracta d’un assumpte que “és competència dels diferents governs territorials”

El senador Carles Mulet, del grup parlamentari Izquierda Confederal al Senat, va formular el mes de juny passat una pregunta al govern espanyol sobre els nombrosos casos de contagi que es venien produint en els diferents centres geriàtrics repartits pels diferents territoris de l’Estat.

La pregunta és qüestió feia referència a quantes persones han mort en residències de majors , per províncies , a causa o amb símptomes de la COVID-19 des de l’inici de l’Estat d’alarma fins a la finalització d’aquest?.

Aquesta petició va ser resposta el passat dia 1 d’aquest mes d’octubre, és a dir gairebé 5 mesos després. En aquesta resposta el govern espanyol reconeixia desconèixer aquesta xifra, justificant el fet en què es tracta d’un assumpte que és competència dels diferents governs territorials.

El senador en qüestió, sorprès per la resposta, ha recordat que totes aquestes dades són remeses puntualment per totes les CCAA al govern espanyol.

El senador en qüestió, sorprès per la resposta, ha recordat que totes aquestes dades són remeses puntualment per totes les CCAA al govern espanyol

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com