Connect with us

Comunitat

Detingudes 4 persones per diversos delictes contra la propietat industrial, blanqueig i estafa

Detingudes 4 persones a Mallorca per diversos delictes contra la propietat industrial, blanqueig i estafa

Compraven aparells electrònics de baixa qualitat i els venien com si fossin d’alta qualitat

Quatre persones de 40, 41 i 45 anys, han estat detingudes a Palma per la comissió de diversos delictes contra la propietat industrial, blanqueig de capitals, estafa i organització criminal.

Pel que sembla, aquestes persones s’han dedicat durant diversos anys a la venda il·lícita de terminals de telefonia mòbil que eren rèpliques pràcticament exactes a primera vista, de diferents models coneguts. Si bé, en realitat es tractava de telèfons de molt baixa qualitat que imitaven el disseny i signes distintius de primeres marques.

Segons s’ha pogut determinar pels investigadors, aquestes persones haurien fins i tot arribat a constituir una societat per a encobrir la seva activitat delictiva, aparentant dur a terme un activitat totalment legal de venda de productes electrònics que els va dur a desemborsar més de 2 milions d’euros en els seus comptes bancaris.

Enganyaven als clients assenyalant que els terminals electrònics eren barats perquè eren restes d’estoc, entre altres falses justificacions.

Són tendència