Connect with us

Actualitat

“El nou pacte de Felanitx tomba cap a la dreta sense matisos”, segons el Bloc

"El nou pacte de Felanitx tomba cap a la dreta sense matisos", segons el Bloc

Consideren inaudit que “el partit menys votat ocupi la batlia tota la legislatura” i se sumen a les qualificacions de “trànsfuga” en al·lusió a l’exregidor socialista

El Bloc per Felanitx ha emes un comunicat aquest dimarts on considera que de les moltes opcions per refer l’equip de govern de Felanitx, “s’ha triat la que tomba més cap a la dreta sense matisos”. Aquesta decisió és la que va adoptar la pròpia assemblea del partit en el transcurs d’una reunió celebrada aquest dilluns.

El Bloc per Felanitx confia que “el pacte PP-PI-Aznar representi una sortida definitiva a la crisi municipal i que no sigui una sortida en fals. Consideram inaudit que el partit menys votat ocupi la batlia tota la legislatura, incorporant un trànsfuga i obligant el PP a menjar-se molts de comentaris sobre pactes”.

En la seva opinió, “la sortida del Bloc de l’equip de govern tancava un pacte i no comprometia els següents moviments de cap dels partits. La intenció sempre fou facilitar la sortida de la crisi i que es prenguessin decisions netes, no marcades pels esdeveniments dels darrers mesos”.

També consideren que “el Bloc ha tengut un paper digne, coherent i voluntàriament secundari en una crisi que procedeix de les files del PSOE i del PI. Aquesta coherència i dignitat polítiques i personals han duit el grup municipal del Bloc a l’oposició, possiblement amb un alt cost polític i personal, actual i potser també futur”.

Manifesten la voluntat d’assumir la tasca pròpia de l’oposició i es reafirmen en la voluntat d’exigir que els grans projectes fixats per l’anterior pacte per la present legislatura es duguin a terme “com la deixalleria, la pista d’atletisme, dotar de fibra òptica a Portocolom, l’aprovació del Pla General, la neteja general de tot el terme municipal, recollida selectiva, impuls al comerç i indústria local, la nova escola, el nou hospital, el Sindicat i baixar la pressió fiscal”. Confien per aquestes raons que “el nou pacte sigui continuista”.

Segueix llegint
Publicitat
1 Comentari

1 Comentari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència