Connect with us

Societat

El Govern diu que moltes de les mesures proposades després de les inundacions de Sant Llorenç “estan implementades o en marxa”

A Sant Llorenç s'han recollit 200 litres/m2

La versió de la consellera Isabel Castro, difereix de la inactivitat denunciada pel Pi, dos anys després de la tragèdia

La consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, ha assegurat aquest dimarts en el Parlament que les dades indiquen que la coordinació entre les administracions ha millorat en l’apartat que afecta a les emergències, en resposta a la reclamació de la portaveu d’El PI, Proposta per les Illes, Lina Pons, que el Govern actualitzi el pla Inunbal com va prometre que faria després de la tragèdia de la torrentada de Sant Llorenç de la qual el divendres es compliran dos anys.

Pons li ha recordat, en el torn de preguntes de control al Govern en el ple del Parlament que 35.000 persones es van veure afectades per la torrentada de Sant Llorenc, Artà, Manacor i Capdepera que va danyar 232 quilòmetres quadrats.

Castro ha respost que de l’informe amb 26 mesures que va elaborar el Govern després de la tragèdia en la qual van morir 13 persones, “moltes estan implementades o en marxa”.

Ha resumit l’actuació duta a terme en tres eixos: la millora de les comunicacions, de la coordinació i els avanços científics i tècnics per a poder alertar a la població amb la major rapidesa possible.

Castro ha destacat l’esforç realitzat per a millorar el geoposicionament per a saber en temps real tots els intervinents en les emergències i ha assenyalat que es va habilitar una estació a Can Picafort fa dues setmanes que ja es va utilitzar en el recent incendi de s’Albufera.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència