Connect with us
L'Hospital de Manacor redueix fins a 10 el nombre d'ingressats, però un d'ells a l'UCI L'Hospital de Manacor redueix fins a 10 el nombre d'ingressats, però un d'ells a l'UCI

Comunitat

La pressió assistencial en les UCI per la Covid-19 es redueix a gairebé la meitat

Des del passat 15 de setembre

L’ocupació de les UCI dels hospitals públics de Balears s’ha reduït des del 15 de setembre, dia del pic de la segona onada de la pandèmia, un 41,6%, d’un total de 69 pacients a 41, ha informat l’Ib-Salut.

Quant als malalts tractats en planta entre els dies 15 de setembre i el 4 d’octubre, el descens ha estat del 31,2%, de 318 a 219.

Ara com ara, els pacients ingressats pel coronavirus en UCI representen un 17,9% del total dels llits disponibles (228).

Els hospitals públics tenen capacitat per a ampliar les seves UCI fins a les 332 llits, segons Salut.

Mentrestant, els pacients ingressats en les plantes dels hospitals representen el 7,8% del total dels llits disponibles (2.800).

En el cas concret de l’Hospital de Manacor, en data d’avui, hi ha 4 pacients ingressats en planta per casos de contagi i 1 en l’UCI. Les xifres d’aquests dies, difereixen molt de les facilitades a principis del passat mes de setembre: el centre hospitalari de Manacor va arribar a concentrar una vintena de pacients hospitalitzats en planta.

A l’Hospital de Manacor, en data d’avui, hi ha 4 pacients ingressats en planta per casos de contagi i 1 en l’UCI

Són tendència