Connect with us

Vist a les xarxes

Un metge encén les xarxes després d’aconsellar a les dones que es facin dutxes vaginals amb Listerine

Un metge encén les xarxes després d'aconsellar a les dones que es facin dutxes vaginals amb Listerine

La marca de col·lutori ha estat trending topic durant bona part del dia

Els experts mantenen que els bons hàbits d’higiene són essencials abans de mantenir relacions sexuals. La correcta neteja dels genitals (mai amb sabó), boca o mans és indispensable per a ajudar a prevenir infeccions de transmissió sexual. Ara bé, hi ha qui dur aquest tipus de pràctiques a l’extrem, i fan coses una miqueta absurdes, com aplicar-se uns certs productes destinats a la neteja d’altres zones del cos, pensant que s’aconseguirà el mateix efecte.

La polèmica l’ha generat un cirurgià veneçolà, anomenat Roberto Valbuena, que va decidir organitzar aquest passat dilluns una ronda de preguntes a través del seu compte d’Instagram i es va trobar amb una bastant peculiar: un dels seus seguidors volia saber què havia de tenir una dona perquè un home li practiqués sexe oral. No obstant això, ha estat la resposta del cirurgià la que s’ha convertit en viral en les xarxes socials, aconsellant que les dones havien de “fer olor molt net i perfumada”; recomanant a més que es dutxessin abans. Però a més, va afegir una anècdota una mica controvertida, en la qual explicava que una antiga parella seva es feia dutxes vaginals amb aigua i Listerine en banyar-se.

Escalada d’opinions i de mems han acompanyat a la polèmica durant tot el dia en les xarxes socials, principalment a Twitter.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència