Connect with us

Actualitat

Trobada a Campos: “A Sunday in the Country”

Una trobada entre joves cineastes europeus i experts que se celebra per primera vegada a Mallorca

Aquest divendres comença “A Sunday in the Country”, una trobada entre joves cineastes europeus i experts de reconegut prestigi del panorama cinematogràfic actual, coorganitzada per la Illes Balears Film Commission i l’Acadèmia de Cine Europeu, que se celebra per primera vegada a Campos (Mallorca) del 30 de juny al 3 juliol, coincidint amb l’Atlàntida Film Fest.

El projecte reuneix 15 cineastes europeus -5 d’ells, balears-, amb tres experts que, durant el cap de setmana, assessoraran i compartiran experiències amb els participants. L’encontre és una gran oportunitat per debatre, aprendre, inspirar-se, intercanviar idees i fer nous contactes amb professionals de diferents països europeus, i compleix amb dos dels objectius de la Illes Balears Film Commission: facilitar la coproducció internacional i promocionar les Illes Balears com a espai per a rodatges.

“A Sunday in the Country” s’ha celebrat anualment des de l’any 1995 a països com Alemanya, Polònia, Dinamarca, Àustria, Islàndia, Suècia, Croàcia i Malta, entre d’altres.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència